NAŠA ZGODBA

že od 1995…

Vse skupaj se je pričelo leta 1995, ko sta se zakonca Erjavec odločila, da staro družinsko hišo preuredita v pizzerijo. Izbira imena zanjo ni bila težka, saj sta obdržala staro hišno ime Antonač.  Sprva je bilo težko, saj so bile pice v našem okolju še slabo poznane, a s časoma predvsem pa z vztrajnostjo in trdim delom smo zaradi večjega povpraševanje leta 2000 razširili prostor tako, da sedaj lahko sprejmemo  100 oseb. V letu 2016 pa nič več  ne diši samo iz pizzerije, temveč je začelo dišati tudi iz loncev.  Tako smo v letu 2016 povečali ponudbo, poleg  pic smo razširili ponudbo tudi na gostinski del.

In tako se je vse začelo v stari kmečki hiši…

KUHINJA

srce gostilne…

Kuhinja je srce gostilne in tudi pri nas ni nič drugače. Trudimo se , da vključujemo čim več  živil iz domače kmetije ter lokalo pridelanih surovin. Kajti le te sestavine so res sveže in jih z veseljem pripravimo. Za kuhalnico je poprijel Matevž Erjavec,  njegove jedi variirajo od čisto preprostih pa do sodobnih trendov kulinarike. V jedeh izraža spoštovanje do surovin in naklonjenost tistemu kateremu je krožnik namenjen.  Ker več glav več ve, mu pomagamo tudi ostali družinski člani, kot prvi pokuševalci.

Matevževa poklicna pot se je pričela na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani, šolanje je nadaljeval na Višji šoli za gostinstvo in turizem v  Ljubljani, kjer je letu 2015 uspešno diplomiral. Tekom šolanja si je znanje in izkušnje nabiral na tekmovanjih in pri več kuharskih mojstrih. Vsakemu izmed njih je zelo hvaležen, da so bili pripravljeni deliti svoje znanje z njim. Tako kot sam pravi najboljša referenca ni ime chefa pri katerem si delal, priznanja, diplome ampak zadovoljen gost, ki se znova in z veseljem vrača.

Naša filozofija:

Lokalna živila pripraviti na sodoben, inovativen način, ter jih postreči s sprejemljivo ceno.