JEDI PO NAROČILU IN PICE

V ponudbi imamo 24 vrst pic v 2 velikostih.
Z veseljem vam bomo postregli bodisi s tradicionalnimi, mesnimi in ribjimi jedmi. Imamo tudi jedi, ki so pripravljene po sodobnih kulinaričnih smernicah. Lahko pa se razvajate z degustacijskimi meniji.

Da vam omogočimo čim boljše doživetje in se izognemo morebitnim neprijetnostim, vam predlagamo rezervacijo. Ob rezervaciji nas opozorite na alergije ali prehranske posebnosti.

POSLOVNA KOSILA

Pričakovanja vaših sodelavcev ali poslovnih partnerjev so vedno visoka. Pri poslovnem kosilu, iskanje popolnega ravnovesja med postrežbo, kvalitetno hrano ter cenami ni vedno lahka naloga. Okusna hrana, profesionalna storitev, udobno in zasebno vzdušje Gostilne in pizzerije Antonač bo zagotovilo, da bo dogodek izveden tako, kot si želite.

SOBOTNA IN NEDELJSKA KOSILA

Vabljeni  na kosila ob sobotah in nedeljah med 12.00 in 15.00 uro. V ponudbi imamo  standardno kosilo, ter kosilo ki je sestavljeno iz 4-hodov, pripravljeno na bolj sodoben način.

V času kosila pic ne strežemo.

Obvezne rezervacije.

Ob rezervaciji nas opozorite na alergije in prehranske posebnosti.

Klikni tukaj →  Sobotni in nedeljski meni

ZAKLJUČENE DRUŽBE

Dobra hrana pomembno vpliva na počutje ljudi, zato so kakovostne jedi  podlaga za uspeh vašega dogodka. Naše osebje poskrbi za popolno pogostitev Vaših povabljencev. Jedilnik pa prilagodimo tudi najzahtevnejšim željam in vam svetujemo pri izboru jedi. Želimo vas spoznati in vam prisluhniti ter ponuditi tisto, s čimer boste najbolj zadovoljni. Vsak dogodek je pripravljen edinstveno, po vaši meri in željah.

VINSKI LIST

Z našim vinskim listom vas želimo popeljati na pot po Sloveniji. Vsako vino, ki ga ponujamo, predstavlja delček te naše prelepe dežele in ima svojo zanimivo zgodbo. Spoznajte jih , spoznajte vse in dajte domišljiji in okusu prosto pot, predvsem pa uživajte.
Pripravljeni smo prisluhniti tudi Vašim željam, za nadgradnjo naše vinske ponudbe.